arrow_submit
Keresés
Molotow - Serach Head
  • ONE4ALL™ 227HS 4mm 6x - Basic-Set 1 - Clearbox

    ONE4ALL™ 227HS 4mm 6x - Basic-Set 1 - Clearbox
    CSZ: 200453
    SÚLY: 0.1679 kg
    • LEÌRÀS

      A készlet 6 db ONE4ALL™ 227HS markert tartalmaz plaszt tokban.

      A Molotow ONE4ALL típusú 227HS akril pumpás marker szabványos cserélhető 4 mm-es heggyel rendelkezik, és 2024-től 74 színben kapható, s újratölthető. Nagy fedőképességgel rendelkezik, tartós és szinte minden felületen UV-álló: a tartós ONE4ALL™ címkézési rendszer újratöltésre készült, és minden funkciójában mindig megbízható. Az alacsony kopás és az alkalmazási lehetőség hozzáadott értéket kínál ezeknöl a markereknek. Akár szörfdeszkára, vászonra, hűtőre, graffitire vagy tornacipőre festesz: semmi sem lehetetlen. A hatékony színek (fluoreszkáló és fémes) sokkal vonzóbbá teszik a színezést. Nem hiányozhatnak egyetlen művész felszereléséből sem! Mindenki kedvenc markere 2008 óta, amikor is ezt a rendszert is létrehozták.
      A Molotow ONE4ALL™ akrilrajzoló rendszer 2 akril poliuretán lakkot (ONE4ALL UV-Lakk) is tartalmaz matt és fényes színekben – amikor ez a lakk kiválóan alkalmas a munka végső befejezésére, és növeli a külső hatásokkal és UV-sugárzással szembeni ellenálló képességét.
      A ONE4ALL™ akrilfesték-rendszer ideális dekoratív dekorációs tárgyak tervezésére szinte bármilyen felületen. Korlátozott minőség és a színtulajdonságok elvesztése fordulhat elő, ha tisztátalan vagy rosszul előkészített felületeken használják. Általában ajánlott rejtett helyen ellenőrizni a festék felhordását a kiválasztott felületen.

      A marker újratölthető. A Molotow markerek szabadalmaztatott kapillárisrendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a szín egyenletes eloszlását a hegyen, valamint tartalmazza az elismert Flowmaster™ szelepet. Ennek az üres markernek a rugalmassága aligha verhető, megfelelő karbantartással akár 50 utántöltésig is kibírja, a Refill Extension használatával pedig megnő a marker térfogata és könnyebbé válik az árnyalatok kitöltése és keverése.
    • TERMÈKINFORMÀCIÒ

    • LETÖLTÈSEK

    14 165,00 Ft
    Vagy