AZ ESHOP FOLYAMAT. ELNÉZÉST A HIBÁKÉRT.

×

1 400,00 Ft
1 400,00 Ft
Tól: 920,00 Ft
5 550,00 Ft
MOLOTOW

MOLOTOW - THE ORIGINAL

A MOLOTOW márka több mint 27 éve fejleszt koncepciókat spray-khez, markerekhez nem csak a graffitihez és festési kellékekhez, nem csak a város számára. A márka nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az ügyfelek elégedettségére.
A kreativitás egy áramlás!
Pontosan ezért törekszünk mindig a kiváló minőségű művészeti kellékek optimalizálására és újraalkotására. Az első MOLOTOW PREMIUM graffiti spray 1999-ben új mércét állított fel a kreatív művészek világméretű mozgalmában. Nem sokkal ezután ezeket a tulajdonságokat a markerekbe helyeztük, különösen, ha akril markerekről, pumpás markerekről, címkejelzőkről és graffiti jelölőkről beszélünk. Ennek eredményeként olyan egyedi markerekről vagyunk ismertek, mint például a ONE4ALL és a LIQUID CHROME akril markerek vagy az egyedi SKETCHER, ahol a hosszú távú fenntarthatóság a fő tényező. Ugyanakkor olyan minőségi szabványokat hozunk létre, amelyeket még mindig nem sikerült elérni.
 
Jöjjön el és tekintse meg a márka portfólióját pozsonyi, prágai vagy budapesti üzletünkben.
FEDEZZE FEL MOST:

ONE4ALL MAGAS FEDÉSŰ AKRIL MARKEREK

Magas fedőképességű akril markerek több mint 199 felületre. Az újratölthető markerek nagyon jó UV-állósággal is rendelkeznek, és 74 színben (beleértve a fényes fekete-fehéret is) és különböző szélességben kaphatók. Az összehangolt akril töméseknek köszönhetően az egyes színátmenetek keverhetők.

A BURNER SPRAY A LEGJOBB KRÓM SPRAY

Klasszikus a spray-k között, nem csak graffitihez! A mai napig a Molotow BURNER CHROME a legjobb króm spray-ben. 

A LIQUID CHROM IGAZI TÜKÖRHATÁSSAL RENDELKEZIK

 

Valódi tükörhatású króm markerek: a LIQUID CHROME termékcsalád különböző szélességű hegyekből áll, és egyedülálló a piacon. A króm tollak ideálisak hobbihoz és modellezéshez, valamint graffitihez papíron. A króm hatású magasfényű lakkjelzők újratölthetők és cserélhető hegyük van.